De Protestantse Gemeente De Wijngaard zoekt voor de pioniersplek ‘De nieuwe Rank’ met standplaats Borculo een

verbindende pionier voor 12 tot 16 uur per week.

Wij willen mensen in aanraking brengen met Gods liefde door te vieren, te vernieuwen en te verbinden. We willen de relatie vernieuwen tussen mensen en God en mensen onderling door verbinding te zoeken met elkaar en relaties aan te gaan en relaties te verdiepen. Onze doelgroep is jongeren, jonge gezinnen en mensen die zingeving zoeken.

We zijn op zoek naar een pionier die past bij een pioniersteam dat een sterk verlangen voelt om een eigentijdse plek op te zetten. Een plek die past bij deze tijd en de vragen van vandaag de dag. Ontmoeting staat centraal en iedereen is welkom die (Christelijke) zingeving zoekt. Het pioniersteam wil werken aan een aanstekelijke en naar buiten gerichte kerkplek in Borculo en omliggende kerkdorpen. Onderlinge betrokkenheid en hartelijkheid zijn daarbij kernbegrippen.

We verwachten van je dat je in staat bent:

• Verbindingen te leggen en samenhang aan te brengen tussen de verschillende

bestaande en nieuw op te zetten missionaire activiteiten

• Bestaande missionaire activiteiten zoals kinderkringen (clubs), Kliederkerk te verstevigen en uit te bouwen
  • Nieuwe contacten aan te gaan en relationeel kunt werken
  • Nieuwe wegen te zoeken en out of the box te denken
  • Mensen te inspireren
  • Dat je kritisch bent en reflecteert op wat je ziet en wat er gebeurt
  • Dat je communicatief sterk bent in de verbinding en de relatie naar anderen

Je bent als pionier een enthousiasmerende en verbindende teamspeler. Je hebt een theologische, agogische of anderszins relevante opleiding op hbo-niveau en interesse in en ervaring met geloofsoverdracht. Je werkt als pionier samen met een stevig en enthousiast kernteam. We dragen met elkaar het pioniersproject. Verder word je ondersteund door een pionierbegeleider van de PKN.

Ons aanbod

• Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO van de Protestantse Kerk in Nederland.
  • Een contract voor 12 tot 16 uur per week voor eerst maximaal drie jaar (opstart van de pioniersplek) en mogelijk verlenging.

Informatie & Solliciteren

Je sollicitatiebrief met CV kun je tot 30 april 2019 sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Via de website www.pgdewijngaard.nl zijn een uitgebreide beschrijving van de vacature, de geloofsgemeenschap, het beleidsplan en het pioniersplan beschikbaar.

Voor aanvullende informatie kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zorgen wij ervoor dat de juiste persoon contact met je opneemt.

© Copyright 2019, PKN De Wijngaard. All Rights Reserved.