Laatste zondag kerkelijk jaar - zondag voleinding - rondom leven en sterven

Alpha-en-OmegaZondag 26 november 2023 is er om 17:00 uur een dienst in de Joriskerk, waarin alle namen genoemd zullen worden van de mensen die in dit kerkelijk jaar zijn overleden. En ook de naam van het meisje dat in dit kerkelijk jaar geboren is.
De kringloop van het leven wordt in het geboren worden en het sterven gesymboliseerd.
In het Bijbelboek Openbaringen staat dat Jezus de Alpha en de Omega is, het begin en het einde. God trekt in heel ons leven met ons mee en houdt ons omgeven in zijn liefde.

De betreffende families worden uitgenodigd om op deze zondag de kerkdienst bij te wonen.
In de dienst zal er ruimte zijn om elkaar te ontmoeten en zo te delen in het lief en het leed dat ons treft. Na de dienst is er mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en na te praten onder het genot an een kopje koffie of thee.
We hopen u allen te verwelkomen.

Het tijdstip van de dienst is gekozen in verband met een Sinterklaasevenement dat in het weekend van 25 en 26 november plaatsvindt in het centrum van Borculo.

Parkeren is die zondag mogelijk op de Veemarkt, maar het kan zijn dat er in verband met de verwachte drukte in het centrum weinig ruimte is. Parkeren is ook mogelijk aan de Hoflaan (naast het voormalige 'Het Hof') of aan de Pagendijk.