PG De Wijngaard

Borculo, Geesteren, Gelselaar, Haarlo

Hieronder treft u een uitnodiging van de Protestantse Gemeente uit Lochem:

 

Huub-OosterhuisHuub Oosterhuis komt maandagavond 25 oktober in de Gudulakerk in Lochem

Componist Antoine Oomen en zijn dochter Heleen komen ook.

 

Komt allen!

 

U hebt het misschien al gelezen: heel blij zijn wij dat Huub Oosterhuis maandagavond 25 oktober onze gast zal zijn. Na een kennismaking zal hij ons kort vertellen wat hem na aan het hart ligt. “En toch!” en “liefde doen” zijn kerngedachten van hem. Begeleid door Antoine Oomen aan de piano zullen wij enkele liederen van hem zingen.

 

Antoine Oomen, bekend componist van melodieën van de liederen van Huub Oosterhuis, waaronder “Licht dat ons aanstoot in de morgen”, en zijn dochter Heleen Oomen en Mark Walter (zang) en Huub Oosterhuis (spreekstem) voeren deze avond ook de "Abrahamcyclus" uit.

Antoine Oomen geeft de volgende toelichting: “Huub Oosterhuis en ik hebben samen de Abrahamcyclus geschreven. Tien gedichten over Abraham, Isaäk, Ismaël,Antoine-Oomen Sara, Hagar, door mij op muziek gezet voor twee zangstemmen, spreekstem en piano. We hebben dit al twee keer gedaan, één keer in de Bavo in Haarlem en één keer in de Zijp in Arnhem.”

Komt allen, deze mooie en beslist zeer bijzondere avond mag u niet missen! Iedereen is welkom, van binnen en tot vér buiten onze gemeente Lochem.

De avond wordt gehouden in de Gudulakerk, Markt 1, Lochem, en begint om 20.00 uur precies. Wij vragen u om ruim op tijd in de kerk aanwezig te zijn. Na afloop is er voor onder het napraten voor iedereen wijn en fris.

 

De toegang is gratis, het is wel wenselijk dat u aan het einde van de avond bij de uitgangscollecte aan de kosten van de avond bijdraagt. Neemt u daarvoor contant geld mee? Wij verheugen ons op een onvergetelijke avond!

 

HEEL BELANGRIJK is dat de meest actuele informatie over deze avond op de website van onze Protestantse Gemeente Lochem (www.kerklochem.nl) zal komen te staan. Kijkt u daarom vooral op deze site ook nog vlak voor de 25e oktober voor het laatste nieuws. Er kunnen immers i.v.m. Covid-19 op het laatste moment aanpassingen en/of beperkingen nodig zijn.

Graag tot de 25e oktober!

Met vriendelijke groet,
Wim Boelens (contactpersoon Protestantse Gemeente Lochem, tel. 0575-491123, , bij wie u voor meer informatie terecht kunt)

© Copyright 2021, PKN De Wijngaard. All Rights Reserved.