PG De Wijngaard

Borculo, Geesteren, Gelselaar, Haarlo

coronaDe kerkenraad van PG De Wijngaard heeft besloten om, gelet op de recente ontwikkelingen, ook de hele maand november alleen online diensten te houden.
Daar zullen dus geen anderen bij aanwezig zijn dan degenen die de dienst verzorgen.

U kunt de dienst volgen via de website ('meeluisteren') en natuurlijk ook via het Lukas kastje. 

Deze diensten zullen de komende weken worden geleid door:

  1 november - ds Co Janssen
  8 november - ds Henriëtte Bouwman
15 november - ds Co Janssen

We betreuren het dat we elkaar nog langer niet kunnen ontmoeten in de dienst, maar het is in ieders belang.
Wanneer er veranderingen zijn omtrent de diensten, dan krijgt u dat zo snel mogelijk te horen. Dus blijf regelmatig de website of het Facebook controleren om te zien of er nieuwe mededelingen zijn.

Sterkte allemaal en blijf gezond.

Oproep: Laten wij wel oog blijven houden voor de mensen die alleen zijn !!!!

Door de recente ontwikkelingen zullen nu nog veel mensen  mensen terughoudend zijn in contacten. Wij zijn ons ervan bewust dat er ook nu mensen zijn die zich eenzaam voelen, bezorgd zijn. We denken hierbij aan ouderen, zieken, gemeenteleden met weinig familie, vrienden of contacten, mensen die zorg nodig hebben.
Ook denken we aan mensen die zorgen hebben over de gevolgen voor hun werk en aan mensen van wie juist in deze periode extra inzet wordt gevraagd.
Als kerkelijke gemeente willen we omzien naar elkaar, maar vragen er ook begrip voor dat het niet altijd mogelijk is om elkaar te bezoeken. Een telefoontje of een kaartje sturen is altijd mogelijk en zullen we dan ook doen.
Mocht er pastoraal bezoek/contact gewenst zijn, dan kunt u altijd per telefoon of per mail contact
opnemen met de pastoraal coördinator Berlize Oltvoort of met één van de predikanten: Zij zijn o.a. bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

© Copyright 2020, PKN De Wijngaard. All Rights Reserved.