PG De Wijngaard

Borculo, Geesteren, Gelselaar, Haarlo

coronaVan enkel online-diensten zijn we langzaam aan weer uit de isolatie aan het komen.
Inmiddels mogen er, gelet op de 1,5-meter-regel, al weer zo'n 50 tot 60 personen de dienst ín de kerk bijwonen.  Voorlopig doen we dat nog steeds alleen in de Joriskerk.

Deze dienst wordt natuurlijk nog altijd online uitgezonden via onze website.

Nieuwsbrief.....
Nu er weer kerkdiensten met bezoekers zijn zal de nieuwsbrief die u via de mail kreeg weer worden vervangen door de zondagsbrief, die uitgedeeld wordt aan de bezoekers in de kerk. Kijkt u thuis mee, dan vindt u de zondagsbrief op de website van PG De Wijngaard. Actuele informatie vindt u op de zondagsbrief, de website en Facebook.

Zingen tijdens de dienst....
Gezien de stijgende besmettingscijfers én het feit dat een van de predikanten nog niet volledig is gevaccineerd is het voornemen van 4 juli alweer teruggedraaid. Tijdens de dienst worden de liederen gezongen door een kleine groep zangers. Alleen het slotlied en het gezongen 'amen' aan het eind van de dienst mag door iedereen worden meegezongen. Dan worden ook de deuren van de kerk open gezet om voldoende ventilatie te hebben.

We blijven alert en zullen ons houden aan de geldende maatregelen en werken geheel volgens ons protocol.

Voor het bezoeken van de diensten kunt u zich aanmelden via de website. Hiervoor verwijzen we u naar het artikel dat hierover gaat.

U kunt de dienst volgen via de website ('meeluisteren') en natuurlijk ook via het Lukas kastje. 

 

Deze diensten zullen de komende weken worden geleid door:

Zondag 18 juli 10.00 ds, Henriëtte Bouwman  
Zondag 25 juli 10.00 ds. Henriëtte Bouwman  
zondag  1 augustus 10.00 ds. Co Janssen  
zondag  8 augustus 10.00 ds. Henriëtte Bouwman  
zondag 15 augustus 10.00 ds. Co Janssen  
zondag  22 augustus 10.00 ds. H. Takken uit Rosmalen  
zondag 29 augustus 10.00 ds. Co Janssen  
zondag 5 september 10.00 ds. Henriëtte Bouwman
ds. Co Janssen
(her)bevestiging van ambtsdragers
       
         


Wanneer er veranderingen zijn omtrent de diensten, dan krijgt u dat zo snel mogelijk te horen. Dus blijf regelmatig de website of het Facebook controleren om te zien of er nieuwe mededelingen zijn.

Sterkte allemaal en blijf gezond.

Oproep: Laten wij wel oog blijven houden voor de mensen die alleen zijn !!!!

Door de recente ontwikkelingen zullen nu nog veel mensen  mensen terughoudend zijn in contacten. Wij zijn ons ervan bewust dat er ook nu mensen zijn die zich eenzaam voelen, bezorgd zijn. We denken hierbij aan ouderen, zieken, gemeenteleden met weinig familie, vrienden of contacten, mensen die zorg nodig hebben.
Ook denken we aan mensen die zorgen hebben over de gevolgen voor hun werk en aan mensen van wie juist in deze periode extra inzet wordt gevraagd.
Als kerkelijke gemeente willen we omzien naar elkaar, maar vragen er ook begrip voor dat het niet altijd mogelijk is om elkaar te bezoeken. Een telefoontje of een kaartje sturen is altijd mogelijk en zullen we dan ook doen.
Mocht er pastoraal bezoek/contact gewenst zijn, dan kunt u altijd per telefoon of per mail contact
opnemen met de pastoraal coördinator Berlize Oltvoort of met één van de predikanten: Zij zijn o.a. bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

© Copyright 2021, PKN De Wijngaard. All Rights Reserved.