PG De Wijngaard

Borculo, Geesteren, Gelselaar, Haarlo

Maatregelen i.v.m. corona

Gezien de huidige ontwikkelingen i.v.m. de toename van het coronavirus en de maatregelen vanuit de overheid heeft de kerkenraad een aantal besluiten genomen voor de komende periode.

  • bij binnenkomst van de kerk dragen we een mondkapje, zodra u op uw plek zit mag u het mondkapje af doen. Ook bij verplaatsingen en het verlaten van de kerk vragen wij u een mondkapje te dragen.
  • We houden anderhalve meter afstand, daarom zullen ook de stoelen weer wat verder uit elkaar staan dan we in de afgelopen periode gewend waren en vragen wij u om in de banken de anderhalve meter afstand te bewaren.  
  • Zingen in de kerkdienst: voorlopig zullen de liederen in de kerk door een groepje gemeenteleden gezongen worden. Voor de ventilatie zullen de deuren aan het einde van de dienst geopend worden en mag het laatste lied door de aanwezigen in de kerk meegezongen worden.
  • Hoe jammer het ook is, we weten dat u de ontmoeting met koffie/thee na de dienst erg op prijs stelt, maar op dit moment vinden wij het niet verstandig om met een grote groep koffie te drinken in de Instuif en zal er daarom vandaag na de dienst ook geen koffiedrinken zijn.

 

Kerkdiensten

Iedere zondagochtend is er om 10.00 uur een dienst in de Wijngaard, deze dienst zal via een beeldverbinding op de website van de gemeente, https://pgdewijngaard.nl/meeluisteren uitgezonden worden en is te beluisteren via de luisterkastjes.

 

Aanmelden voor de kerkdienst

Iedereen die de dienst wil bezoeken dient zich van tevoren aan te melden.

Dit is mogelijk via telefoonnummer 06-42366138 of via de website.

Op de website www.pgdewijngaard.nl vindt u een aanmeldbutton, hier vult u het aanmeldformulier in.

Aanmelden via de website is mogelijk vanaf maandag tot vrijdagmiddag 12.00 uur.

Via de telefoon kunt u aanmelden van donderdagmiddag 12.00 uur tot vrijdagmiddag 12.00 uur.

 

Let op: U dient zich voor iedere dienst opnieuw aan te melden.

Na aanmelding krijgt u een uitnodiging/bevestiging hetzij telefonisch, app of per mail voor het bezoeken van de dienst.

 

 

© Copyright 2021, PKN De Wijngaard. All Rights Reserved.